Unilääke ja uni

 Dormix auttoi nukkumaan tänä yönä. Laitoin tablettia palasiksi ja testasin ehkä 6 mg annosta. Nukuin omituisesti, mutta nukuin. Mietin syitä, miksi tätä lääkettä pitäisi käyttää maksimissaan 7 päivää. Liittyy todennäköisesti mahdollisiin sivuvaikutuksiin. Atarax oli tehokasta myös pienellä määrällä, mutta aiheutti jonkilaista levottomuutta lihaksistossa.

No ensi yönä yritän ottaa Dormixia puolet tuota 6 mg annoksesta. Pidän todennäköisenä, että nukun silläkin yhtä hyvin. Ongelmani ei ole se, että en periaatteessa nukahda ilman lääkkeitä, vaan se että jostain syystäni ruumiini ei enää halua nukkua kuin pieniä paloja kerrallaan ja pienen palan jälkeen nukahtaminen onnistuu taas jonkun ajan kuluttua, mutta ei niin että nukuttaisi, vaan niin että nukahdus tulee hieman yllätyuksenä.

Silloin joskus tämän alettua yritin vähän aikaa elää ongelman kanssa, mutta se kävi kahdessa päivässä ylipääsemättömäksi. Ruuminii ei kestänyt asiaa, koska olin aina pystynyt nukkumaan 7 tunnin öitä juuri ilman taukoja. Ensimmäiset kaksi kuukautta olivatki puhdas helvetti.

Minulla oli jokin ns lääkärisuhde tyyppiin, jota en pidä enää lääkärinä. Hän byrokraatti silmissäni nykyään, joka ei tiedä mitään hoitamisesta ja taudeista. Hänen näkönsä on suuntautunut niin kapealle sektorille, että mielestäni hän oikeasti on pelkkä sairaanhoitaja. Jos tajusit kuka  olet tätä ehkä lukiessasi, niin pyydän anteeksi äskeistä - se ei tarkoitanut, että et olisi lääkäri, se tarkoitti, että olet vain luopunut ammatin harjoittamisesta ja keskittynyt muihin sinulle annettuihin tehtäviin. Ei pidä ottaa sitä vakavasti. Elämän aikana hommilla on tapana vaihtua, ja ihminen löytää sen oikean tehtävän itselleen.


Lue aina ensin https://kuolevanblogi.blogspot.com/2021/07/ensimmainen-postaus.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Talvi lähestyy

Doksepiini

Katsaus menneeseen vuoteen