pienten verisuonien tauti

 Pienten verisuonten tauti on salakavala ystävä. Nyt viimeisimmän mangneettituloksen jälkeen tuloksessa radiologi painotti, että kysymys mitä todennäköisemmin viittaa pienten verisuonten tautiin.

Niin itse joutuu tulkitsemaan noitakin tietoja lopulta. Ensimmäisessä kysymyksessä oli hieman samanlainen vastaus - mutta sitä ei koskaan kerrottu pienelle potilaalle - nimittäin mitä se tarkoittaa.

Positiivista on, että minulla ei ole kuulohermonkasvainta, jota pelkäsin jonkun verran aikaisemmin. Mutta minua oikeasti suututtaa, että neurologit eivät vain voineet painottaa minulla olevan todennäköisesti pienten verisuonten tauti. Ja tätä kirjoittaessani tuota epäilyä ei vieläkään ole kerrottu. 

Eli vaikea olotilani siis johtuu todennäköisesti aivojen hapen saannista ja siitä, että verisuonet ahtautuvat. 

No olen onnellinen että  kysymys ei ole kasvaimesta. Mutta toisaalta nyt tämä merkitsee sitä, että ihminen jonka elintavat ovat olleet luokkaa: juoksen paljon, en käytä kahvia, en käytä alkoholia, yritän syödä suolatonta ruokaa... Ei paljon juuri pysty elintapojaan parantamaan - korkeintaan ruokatottumuksiaan - eli muuttumaan kasvissyöjäksi.

Mutta se, että korvien kuulo romahti niin nopeasti kuin se romahti on hämmentävää. Mutta kuuleman mahdollista.

Tosin yhteensattumia on aika monta. Mihin kaiken keskellä uskoisi?

Mutta silti vaikka paljon arvostelen blogissani lääkäreitä, niin joskus suuresta joukosta löytyy ihmisiä, jotka oikeasti voivat kertoa asioita ymmärettävästi.

Mutta mikä on tulevaisuuteni? 

Päivä kerrallaan eteenpäin. Olo on kuin raastinraudalla tanssisi - ehkä jokin ratkaisu löytyy.


Lue aina ensin https://kuolevanblogi.blogspot.com/2021/07/ensimmainen-postaus.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Talvi lähestyy

Katsaus menneeseen vuoteen

Doksepiini