Kieliversio?

 Olen miettinyt alanko kirjoittamaan tätä blogia myös englanniksi. Olen ollut maissa missä on vähän Suomea huonompi terveyden hoito noin hygienian kannalta - mutta ehkä muulla tasolla niissäkin oikeasti on Suomea parempi terveydenhuolto. Puhun kehitysmaista joilla ei ole varaa rakentaa infrastruktuuria kunnolla, mutta jossa voidaan kuitenkin ottaa hoitaminen vakavammin ja toisinaan vastuullisemmin.

Suomalaisen terveydenhoidon vertaaminen kehitysmaiden terveyden hoitoon voisi olla mielenkiintoista ja auttaa joitakin tahoja näkemään. etteivät heidän ongelmansa ole niin pahoja kuin luulevat. Mutta totta on, että hygienia ja infrastruktuuri auttavat hoitamisessa - ja siltä osin Suomen terveyden hoito voittaa nämä maat.

En jaksa kuitenkaan kirjottaa tätä englanniksi. Jos joku oikeasti alkaisi lukea blogia, niin englanniksi kirjoittaminen ehkä herättäisi todellista keskustelua Suomalaisen terveydenhoidon tilasta. Mutta voimavarani eivät vain tällä hetkellä ole sillä tasolla, että jaksaisin pinnistää itsestäni vielä energiaa.

Koska tämä blogi todennäköisesti uppoaa jonnekin blogien nieluun, koska ketään ei todellisuudessa kiinnosta Suomalaisen terveydenhoidon ongelmien katselu saati sitten niiden korjaaminen. Illuusiot ovat niin vahvoja, että yhden pienen kärsivän ihmisen teksti ei merkiste mitään.

Tuo äskeinen oli ironiaa :)

Osaan vielä olla vähän irooninen tänään. Kohta lähden kuuntelemaan tuomiota. Tällä kertaa tulee olemaan ihan toimiva konsultaatio, jossa lääkäri on ihan oikeasti tutkinut minua. Vaikka minulla on lääkärien taidoista negatiivisia kokemuksia, niin kun ottaa itse hoitavan lääkärin osan itselleen, niin lopulta löytää mielekkäitä konsultointeja - Niin olen koska en ole löytänyt hoitavaa lääkäriä, niin pitää itse olla sellainen - ainakin hetken, kunnes oikea syy löytyy.

Kieliversio, joka kuvaisi suomalaista terveydenhoitoa - tietenkin jos joku toinen haluaa auttaa minua, niin otan avun vastaan. Mutta Suomi ei ole kuuluisa siitä, että  ihmiset auttaisivat oikeasti toisiaan.


Lue aina ensin https://kuolevanblogi.blogspot.com/2021/07/ensimmainen-postaus.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Talvi lähestyy

Katsaus menneeseen vuoteen

Doksepiini