Kevyt uniapnea

 Päivän mielenkiintoisin kohta oli, että minulla on lievä asentoriippuvainen obstruktiivinen uniapnea. Kysymys kuuluu auttaako tuon asian tietäminen minua mitenkään? Heräänkö joka yö uniapnean takia öisin?

Niin tuo olisi se positiivien toivomus, että elämäni rakentuisi vain uniapnea häiriön ja vaikka menigerin taudin rajoihin, jolloin jollain tavalla kumpaakin voi hoitaa. Ja saisin elämäni takaisin.

Unelmissa on kiva elää.

No mri:n tulokset ovat tulossa - varmaan ne löytyvät jostain järjestelmästä.

Kävin kaupunkilla. Kävin syömässä ja katsomassa kirjakaupassa. Facereita kuhisi koko keskusta täynnä, mutta ne näyttävät hieman lannistuneen näköisiltä. Varmaan homma ei ole niin mukavaa, kun katu on vastaavaa väkeä täynnä ja ihmiset näkevät punaista.

Mietin uniapneaani. Todennäköisesti joudun sitäkin hoitamaan itse ilman että kukaan on apunani, jos nyt pysyn hengissä tai järjissäni niin kauan. Voi olla että järkeni sumenee tässä olotilassa pian.

Jos Suomessa oikeasti olisi toimiva terveydenhoitojärjestelmä, mutta ainakaan jyväskylässä sellaista ei ole - vain niille joilla on jokin yksinkertainen helppo muotisairaus, jonka voi vaivattomasti hoitaa.

ihmisethän ovat vain karjaa terveydenhoitojärjestelmälle. Ihmiset mitataan rahassa eikä ihmisinä. Sama juttu kuin kouluissa. On opetuspakko, mutta sillä ei ole merkitystä, miten nuoret ja lapset oikeasti voivat kouluissa.

Jotenkin elämän kokemukseni perusteella koko Suomalainen julkinen järjestelmä on melko surkea. Se on vain muodon vuoksi olemassa, mutta todellisen hädän kohdalla siitä ei näytä juuri olevan apua.

Nyt joku väittää muutta, mutta epäilen että se joku ei vielä ole todellista hätää nähnytkään.


Lue aina ensin https://kuolevanblogi.blogspot.com/2021/07/ensimmainen-postaus.html

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Talvi lähestyy

Katsaus menneeseen vuoteen

Doksepiini